Malicious Apps In Play Store

Web sitemin SSL sertifikasına ihtiyacı var mı?

Tüm web siteleri bir SSL sertifikasından yararlanabilir, ancak kesinlikle bir tane edinmelisiniz.

Herhangi bir veri toplayan herhangi bir web sitesinde SSL güvenliği bulunmalıdır. Sitenizden ödeme yapmanız özellikle önemlidir, ancak yönetici giriş bilgilerinizi veya toplanan e-posta adreslerinizi de koruyabilir. SSL tarafından sağlanan koruma olmadan, bu veriler risk altındadır ve doğru siber suçlu için çok yararlı olabilir.

… Ziyaretçilerin geri gelmesini sağlamak istiyorum. Web siteniz veri toplamazsa bile, ziyaretçilerinize güvenliklerini önemsediğinizin bir işareti olarak bir SSL’ye yatırım yapmaya değer. Chrome ve Firefox gibi popüler tarayıcılar, SSL toplaması olmadıklarında web sitelerini güvensiz olarak işaretler - veri toplamamış olsalar bile. Bu ziyaretçiler için endişe verici olabilir ve olması gerekiyordu! Aslında, tüketicilerin yüzde 27'si bilgilerinin tehlikeye atılmasından endişe duyuyor , bu nedenle bir SSL sertifikası aklını rahatlatmak için faydalı olabilir!

… Arama sonuçlarında iyi bir sıralama yapmak istiyorum. Arama sonuçlarında başarılı olmanız sizin için önemliyse, bir SSL sertifikası da yatırıma değer. Web sitelerini SSL sertifikalarını kullanmaya teşvik etmenin bir yolu olarak Google, HTTPS’yi 2014’ten bu yana bir sıralama sinyali olarak kullandı. !

Etiketler

#güvenlik