Malicious Apps In Play Store

Müşterilerimizin Güvenliği İçin 2 Aşamalı Doğrulama Sistemine Geçildi.

CheapSSL Türkiye olarak son zamanlarda siber güvenlikte oluşan tehtitler ve phishing saldırıları göz önüne alınarak , 17 Eylül 2017 Pazar günü yapılan genel toplantıda , Müşterilerimizin hesaplarını yönettiği panel için 2 adımlı doğrulamayı aktif hale getirdik.

 

Opsiyonel olarak aktif hale getirilebilen 2 aşamalı doğrulama sistemi herkesin kolayca erişilebilmesi için Google Authenticator isimli uygulama alt yapısı kullanıldı,

Google Authenticator uygulaması tüm mobil marketlerde mevcut , 2 aşamalı doğrulama sistemini Google Play üzerinden , IOS Marketten   indirebilirsiniz. Windows Phone Kullanıcıları için ise Beta yayınında olan Microsoft Authenticator Beta isimli uygulamayı Microsoft Mağazasında bulabilirsiniz. 

2 Aşamalı Doğrulama için uygulamayı indirdikten sonra müşteri paneline giriş yaparak ,

 

Sağ üstteki hızlı erişim menüsünü açarak İki aşamalı doğrulama sayfasına giderek ve adımları takip ederek cihazınıza 2 Aşamalı Doğrulamayı tanımlayabilir ve üyeliğinizi daha güvenli bir hale getirebilirsiniz.

Web sitemiz cihazınızı kaybetmeniz olasılığını düşünerek size 1 adet yedek kod verecektir , cihazınıza erişemediğinizde bu yedek kod ile giriş yapabilir ve her yedek kod ile girişte yeni bir yedek kod size verilecektir.

 

Her hangi bir sorunda 7/24 Destek hattı +1 631 573 54 44  ( Türkiye Vergileri Farklılık gösterebilir. ) numaralı telefonu arayabilir , WhatsApp mesaj yazabilir veya arayabilirsiniz ( Tamamen ücretsiz ) bununla beraber mail desteği ile bizlere ulaşabilirsiniz : support@cheapssl.com.tr.