Malicious Apps In Play Store

COMODO SSL Sertifikaları ile Güvenli E-Ticaret

Günümüz teknolojisi çağındadır. Neredeyse her şey için teknolojiye güveniyoruz. Elektrik faturalarını ödemekten, biletleri, bankacılığı, çevrimiçi alışverişe kadar her şey sadece birkaç tıklama ile yapılabilir.

Finansal geçişlerin gerçekleştiği yerler için İnternet'i kullandığımızda, güvenli bir ortamda, bir müşterinin bu tür işlemleri yapabileceğini hissedeceği bir ortamda gerçekleştirmek çok önemlidir. Bilgileriniz üçüncü taraf tarafından saldırıya uğramış durumdaysa, herhangi bir iz olmadan kolayca kötüye kullanılabilir veya daha da kötüsü olabilir.

Bu nedenle, bilgilerimizin güvenli ve güvenceli kalmasıyla bir teknoloji edinmek gerekli hale geldi. Comodo SSL Sertifikası , en güvenilir CA (Sertifika Yetkilisi), çevrimiçi etkinlikleri gerçekleştirmek için böyle güvenli bir ortam sağlar.

Comodo SSL Sertifikası

Comodo SSL Sertifikası , bilginin yanlış elden düşmesinden korkmadan, E-ticaret işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz güvenilir ve güvenli bir ortam sağlar. Comodo SSL Sertifikası , doğrulama ve kimlik doğrulaması yoğun doğrulama işlemi ile denetlenen ve fiziksel varlığı da iyice kontrol edilen kuruluşlara verilir.

E-ticaret işlemi

Bu elektronik çağda, plastik / elektronik para çok yaygın bir şey haline geldi. Çevrimiçi olarak herhangi bir finansal işlem gerçekleştirdiğimizde orijinal para kullanmak yerine elektronik para kullanıyoruz. Çevrimiçi olarak yapılan herhangi bir Satın Alma işlemine yalnızca elektronik para kullanılabilir olduğu için E-ticaret işlemi denir.

E-ticaret İşleminin Güvenliğini Sağlama

Çoğu insan yoğun iskonto ve iyi fiyatlara rağmen satın alım yapmak için çeşitli siteleri ziyaret eder; çevrimiçi olarak her türlü satın alma işlemini yapmaktan kaçınırlar. Bunun nedeni, kredi kartı bilgilerinin veya banka bilgilerinin online olarak paylaşılması konusunda rahat hissetmemesi. Bu güven ve güven duygusu kazanmak için sitenizi SSL sertifikasıyla korumak önem kazanır ve güven ve güvenlik hakkında konuşurken Comodo aklımıza gelen ismidir.

Web sitenize Comodo SSL sertifikası yüklediğinizde, web sitenizin adresinin önüne http: // yerine https: // yazılırve ayrıca adres çubuğunda bir kilit görünür. Müşteri, bu kilit simgesini tıklatarak şirketin ve onun tarafından kullanılan SSL sertifikasının ayrıntılarını biliyor olabilir . Bu, müşteriyi şirket tarafından alınan güvenlik tedbirleri hakkında kesin kılar ve karşılığında müşterinin güvenini kazanmaya yardımcı olur. Müşteriye, adrese bakarak, web sitenizin güvenli olduğunu ve E-ticaret işlemini gerçekleştirmenin güvenli olduğunu kolayca tespit edebilirsiniz.

Comodo SSL sertifikası ile korunan web sitelerinde herhangi bir finansal işlem yaparken, bu işlemi gerçekleştirirken paylaşılan bilgiler, kötüye kullanılma, saldırıya uğramama veya değiştirilemeyecek şekilde şifrelenir. İnternet tarayıcınız ile sunucunuz arasındaki bağlantı güvenli bir ortam oluşturmak için şifrelenmiş biçimdedir. Kredi kartı bilgileri, şifre, giriş kimliği vb. Gibi bilgilerin yanlış kullanılması nedeniyle, müşterinin yanı sıra şirketin de derde girmesine neden olacak bu önlemler takip edilmesi önemlidir. Bu nedenle, e-ticaret işlemlerini yürüten bir web sitesinin sahibiyseniz, çok geç olmadan önce Comodo SSL sertifikasını (önceden kurulmamışsa) yüklemeniz önerilir .

Etiketler

#güvenlik